Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Málta Szigettúra

Málta Szigettúra

Valletta, Mdina, Blue Grotto

Csütörtök- egész napos, ebéddel

Ár: 45.00 EUR felnőtt, 25.00 EUR gyermek (2-12 éves korig)

 

Ismerje meg Málta jelenlegi és korábbi fővárosát, valamint a páratlan szépségű Kék Barlangot (Blue Grotto).

Utunk először a fővárosba, Vallettába vezet, ahol megtekintjük a város bástyáira épített , Felső Barakka Kerteket, melyet Szent János Lovagjai hoztak létre, s ahonnan a Nagy Kikötő és a Három Város együttes, lélegzetelállító látvány tárul elénk. Ezt követően a Szent János Társ-Katedrális csodálhatjuk meg, a maga páratlan belsejével és Caravaggio festményeivel ékesítve.

Ezután a Kék Barlanghoz utazunk tovább, ahol a sziklás part és a tenger találkozásának páratlan szépségeit figyelhetjük meg. Itt motorcsónak túra kereteiben számos barlangot fedezhetünk fel. (időjárásfüggő, fakultatív) A délutáni órákban Mdina városába érkezünk, ahol a keskeny, hangulatos utcákon sétálva ismerkedünk meg a középkori város gazdag, sokrétű történetével vezetőnk segítségével. A titokzatos utcákon eljutunk a város bástyáihoz, ahonnan nem mindennapi látvány tárul elénk.

 

loader