Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Famagusta városnézés

Belepillanthatunk egy igazi lelassult mediterrán kisváros mindennapjaiba. Famagusta hajdanán a térség egyik legdinamikusabban fejlődő ipari és kikötő városa volt. Mára ez már csak emlék, az 1974.-es események átírták a város útját.

Utunk során ellátogatunk Salamis ókori város romjaihoz, a Szt. Barnabás monostorba, ahol megnézzük az itt berendezett ikon múzeumot. A belvároshoz közeledve megmásszuk az Othelló tornyot, mindenki megtapasztalhatja az oroszlánhoz tartozó legendát a saját bőrén. Az egykor Szt. Miklós katedrálist ma már Lala Mustafa pasa mecsetet sem hagyjuk ki a sorból. A Velencei palota után szabad program és önálló városnézés, lehetőség vásárlásra.

Ez után visszaérkezés a szállodába.

 

A program leírások tájékoztató jellegűek, sorrendjük, összetételük változhat. A fakultatív programok eszközeit és lebonyolítását helyi partnerünk biztosítja. Magyar nyelvű programhoz minimum 15 fő együttes jelentkezésére van szükség.

A programokra jelentkezni helyi képviselőnknél van lehetőség.

loader