Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Radisson Blu St Julians 5*

St Julians

Kategória: 5*

Szobák: 252

Reptér távolság: 13km

Központ: 700m

Part: 0m

Fekvése: A közvetlen sziklás tengerparton fekvő szálloda St Julians csendesebb, nyugodtabb részén fekszik, de még így is csak séta távolságra a Paceville nyüzsgő forgatagától. Homokos tengerpart kb. 600 méterre található

 

Szobák: Elegánsan berendezett szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel tengerre vagy oldalról tengerre néző kilátással. Továbbá hajszárító, smink tükör, telefon, LCD tv, ingyenes WIFI, légkondicionáló, mini bar, íróasztal is megtalálható a szobákban.

Szolgáltatások: 0-24 recepció, külső medencék, belső medencék, gyermek medence, jacuzzi, játszótér, fitness terem, SPA, WIFI ingyenesen.

Viva Tipp: Rendkívül vendég centrikus szálloda, ahol tényleg minden lehetséges vendég kívánság teljesül. Kellemesen ötvözi a luxust a kényelemmel, ezért kisgyermekes családok számára is ajánljuk. Külön említést érdemel az ellátás, ami változatos és megunhatatlan. Kimagasló színvonalú a konyha!  

Ajánlatkérés
loader